Expozitie de fotografie

Fundația Colegiului Medicilor din Municipiul București a demarat proiectul “O clipă din viața noastră” care va fi finanțat de Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București – ARCUB, in cadrul Programului Cultural “EȘTI BUCUREȘTI” 2015.

ANUNT DE CERERE DE OFERTA

Vă informăm că dorim să contractăm Servicii de printare in în vederea organizării unei expozitii de fotografie in aer liber, în următoarele condiții: Tipărire a unui număr de 80 de fotografii, în format A2, care urmează a fi expuse out-door.

Fotografiile vor fi expuse timp de 30 de zile, pentru care dorim garantarea rezistenței suprafeței și a calității imaginii, contra intemperiilor și a radiațiilor solare.

Printurile trebuie să aibă sisteme de prindere pentru fixare temporară pe un gard de împrejmuire metalic (stabil și ferm).

Firmele interesate, vă rugăm sa ne furnizați o ofertă de preț pentru:

  • Imprimare în conditii tehnice care să permită menținerea calității grafice pe durata celor 30 de zile de expunere în exterior
  • Grafica-design: insemnand inserarea explicațiilor sub forma unui scurt text atasat la fiecare dintre imaginile fotografice în cuprinsul panoului
  • structuri de afișare vizibilă a printului cu sisteme de prindere ușor de folosit și rapid de montat pe structura unei imprejmuiri metalice (gard metalic).
  • tarifele solicitate să fie exprimate în lei – moneda în care se va face plata.

Oferta va include si Cost per panou finalizat format 60 x 40 cm, in varianta de expunere prezentată.

Va multumim.

Persoana de contact:
Georgeta Elisabeta Ionescu
email: igeorgeta@yahoo.com
telefon: 0728220300