Impreună de sarbători

Consiliul Director al Fundației Colegiului Medicilor din Municipiul București, a decis să organizeze și în 2015 o acțiune caritabilă destinată copiilor suferinzi, internați de sărbători la Institutul Clinic Fundeni, oferind acestora cadouri constând în: jucării, dulciuri și rechizite adecvate grupei de vârstă din care fac parte pacienții.

Pentru a reusi sa il ajutam pe Mos Craciun, pe langa fondurile proprii ale Fundatiei, s-au primit sponsorizări sub formă de produse de la companiile Kaufland ROMANIA SCS și SC Brenntag, carora le multumim pentru sprijinul acordat iar acțiunea s-a desfasurat efectiv în data de 19 decembrie cu începere de la orele 10.00, adresandu-se unui număr de 99 copii.

Cadourile au fost inmanate micilor pacienti internați în cele 3 secții de pediatrie ale ale Clinicii, de catre o echipa formata din reprezentanti al Fundatiei, voluntari in cadrul Fundatiei insotiti pe tot parcursul vizitei de catre dna. Katharina Scheidereiter reprezentant al Kaufland, de doamna dr. Adriana Mihalaș, secretar CMB, si de catre Mos Craciun!