Spitalul de Nefrologie Carol Davila: Vernisaj Expozitie foto “O clipă din viața noastră”

Colaborarea cu conducerea Spitalului Carol Davila in cadrul proiectului, a fost una excelenta si datorita faptului ca managerul acestui spital, dl.Prof. Dr. Mircea Penescu – un excelent practician, este o personalitate complexa, cu sensibilitati artistice remarcabile. Dl. Profesor Penescu este cel care conduce cu pasiune si profesionalism, Orchestra Medicilor din Bucuresti. Acest proiect de expozitie fotografica, a avut sansa de a beneficia si de inspiratia poetica a profesorului Penescu, cel care intr-o fericita colaborare cu artistul fotograf, realizatorul fotografiilor, a dat acestora un titlu. Va prezentam atasat cateva dintre fotografii, ale caror titluri sunt dupa cum urmeaza:

  • “Lumina vietii in intuneric”
  • “Intrarea în legendă sub privirile lui Neptun”
  • “Mâini fermecate care înnoadă viața”
  • “Clasicismul in medicină”

Intalnirea cu presa si publicul interesat, are loc luni 7 sept. 2015, cu incepere de la ora 13.00, in Amfiteatrul Spitalului Dr. Carol Davila. Ea va permite conducerii un dialog cu cei prezenti, dupa care acestia sunt invitati sa vizitam impreuna expozitia gazduita pe gardul spitalului.

“O clipa din viata noastră” este un proiect initiat de Fundatia Colegiului Medicilor din Bucuresti, si finantat de ARCUB. Proiectul face parte din Programul cultural “Esti Bucuresti” 2015 (Centrul Cultural de proiecte al Primariei Municipiului Bucuresti).